Inkassodagene 2022

Gardermoen 31. mai og 1. juni 2022

INKASSODAGENE er konferansen for deg som jobber med innkreving av kommunale krav. I to dager får du påfyll av kunnskap og faglig utveksling med kollegaer fra hele landet.

Konferansen er en av de viktigste møteplassene for siste nytt innen innfordring og er en populær arena innen området. NKK ønsker å fylle konferansen med høyt faglig innhold, men også en sosial happening der faglig og sosialt går hånd i hånd.

Det er faglig program fra kl. 10 til 17 dag 1. På kvelden møtes vi til middag og underholdning. Dag 2 begynner kl. 09 og avsluttes kl. 15.

Har du ønske om tema? Send oss en e-post.

Program kommer senere.

Sett av dagene 31. mai og 1. juni 2022 i kalenderen allerede i dag!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få kursinvitasjoner på e-post:

* feltet er påkrevd
Kursinvitasjoner
NKK informerer – Regnskapsinfo

Vi tilpasser vår kommunikasjon for å gi deg mest mulig relevant innhold og informasjon. Dette krever at vi behandler noen personopplysninger.

Mer informasjon om NKKs personvernerklæring finner du på våre nettsider. Vi bruker personprofiler er en sammenstilling av opplysninger vi har fått fra deg, som for eksempel arbeidsgiver, navn, adresse, andre opplysninger du har oppgitt. Vi bruker slike profiler for å tilpasse våre utsendelser av invitasjoner til kurs og konferanser. Alle masseutsendelser inneholder lenke til avmelding fra tjenesten. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke Meld på, godtar du at informasjonen blir sendt til Mailchimp for behandling. Lær mer om Mailchimp's personvernerklæring.

Påmeldingsskjema

Ny kunde?
Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Det vil automatisk bli opprettet en brukerkonto og du vil få tilsendt brukernavn og passord til oppgitt e-postadresse. Du bruker tilsendte brukernavn og passord for å hente ut kursbevis etter arrangementet og til påmelding på senere arrangement.

Har du gått på kurs hos oss etter 1. januar 2013?
Da er det allerede laget en profil på deg. Logg deg inn for en enklere påmelding. Du må bruke samme e-postadresse som du har brukt ved tidligere påmeldinger. Dersom du ikke husker passord kan du benytte glemt passord-funksjonen. Ta kontakt hvis du har problemer.

Ny e-postadresse etter kommunesammenslåing?
Hvis du har brukerprofil hos oss fra tidligere, men fått ny e-postadresse pga kommunesammenslåing, er det fint om du sender oss en e-post, så skal vi bytte adressen for deg. Da beholder du kursbevisene fra tidligere kurs.

Påmeldingen er stengt!

ANONNSØRER

chevron-downmenu-circlecross-circle