Betingelser og vilkår for kurs og konferanser

Påmelding
Påmelding skjer ved å benytte påmeldingsskjema til det aktuelle arrangementet. Alle påmeldinger må være skriftlig. Påmelding skjer fortløpende. Endelig bekreftelse sendes på e-post etter ordinær påmeldingsfrist. Ved fysiske arrangement, anbefales det ikke å bestille reise/opphold før du har mottatt endelig bekreftelse på at arrangementet blir avholdt.

 • Påmeldingen er bindende.
  • Endringer/avbestillinger:
   • Alle endringer/avbestillinger skal skje skriftlig til kurs@nkkf.no.
   • Avmelding før ordinær påmeldingsfrist kan skje kostnadsfritt.
   • Avmelding inntil 3 uker før arrangementet belastes med 50% av deltakeravgift.
   • Avmelding mindre enn 3 uker før arrangementet belastes deltakeravgift og hotell fullt ut. Deltakeravgift refunderes kun ved fremleggelse av egenmelding/sykmelding. Hotellutgifter som overnatting, bevertning, dagpakker etc. vil bli belastet.
   • No-show faktureres fullt ut.
   • Plassen kan overføres til en kollega (gjelder ikke NKKskolen).

Kurspris
Kurspris står oppgitt under hvert enkelt arrangement. Prisen er differensiert på kursavgift og valg av hotellalternativ.
Kursdokumentasjon er inkludert i prisen.

Digitale kurs:
Påmelding gjelder per person. Er det flere fra samme organisasjon som ønsker å se på kurset via f. eks storskjerm, må hver enkelt være påmeldt kurset.

Kurs:
Det er differensiert pris på medlemmer og ikke-medlemmer. Det er det personlige medlemmet som må delta på kurs, rabatten kan ikke benyttes av andre. Opphold og dagpakker kommer i tillegg til prisen. Totalprisen er oppført under som “Kurspris”. Vi tar forbehold om endringer i pris på hotellutgifter (eks. økte avgifter).

Konferanser/landsmøte:
Ved valg av alternativ “Full pensjon”, inkluderes opphold under hele arrangementet, lunsj og middag inkludert drikke (til middag).

Hotell og opphold

Dagskurs:
Pris på dagpakke står oppført under “Kurspris”. Ekstra overnatting, før eller etter kurset, må avtales direkte med hotellet av hver enkelt.

2 dagerskurs:

Pris på overnatting står oppført under “Kurspris”

 • Overnatting med full pensjon
  Følgende er inkludert i prisen: frokost dag 2, lunsj dag 1/2 og middag dag 1. Prisen inkluderer IKKE drikke til lunsj og middag. Dette må dekkes av hver enkelt.
  Prisen er en pakkepris og kan ikke splittes opp. Måltider som ligger i prisen er inkludert om du ønsker å benytte av deg av det eller ikke. Ønskes det f. eks ikke middag, kan man velge å bo på rom/frokost + 2 dagpakker. Dette blir normalt dyrere enn fullpensjonspakken (vår avtalepris).
 • Dagpakker, lunsj og kaffe:
  Pris er oppgitt under “Kurspris” på hvert enkelt kurs.

Konferanser/landsmøte:
Inngår i deltakeravgiften.

Kursbevis
Kursbevis gjøres tilgjengelig elektronisk under «Min side» på våre nettsider etter arrangementet.

Avlysning
Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere for å gjennomføre arrangementet.

Bytte av foredragsholder
Vi forbeholder oss retten til å bytte oppsatt foreleser uten at deltakerne varsles.

Force Majeure:
Hendelser utenfor vår kontroll (eks. streik, lock-out, brann o.l) gir oss rett til å avlyse arrangementet uten erstatningsplikt ovenfor kursdeltakeren.

Faktura
Faktura sendes samlet på både kursavgift og hotellutlegg.

Kursinvitasjoner på e-post
Vi sender kursinvitasjoner til alle tidligere kursdeltakere. Du kan til når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på “Avregistrering” lenken i bunn av e-postene vi sender deg, eller ved å sende deg oss en e-post til post@nkkf.no.

Personvern
Les NKKs personvernerklæring