Regnskapskonferansen 2022

Gardermoen 29. og 30. november 2022

Konferansen for deg som som jobber med økonomi/regnskap i kommunen og revisjon. I to dager får du påfyll av kunnskap og faglig utveksling med kollegaer fra hele landet.

Konferansen er en av de viktigste møteplassene for siste nytt innen kommuneregnskap og er en populær arena innen området. NKK ønsker å fylle konferansen med høyt faglig innhold, men også en sosial happening der faglig og sosialt går hånd i hånd.

Det er faglig program fra kl. 10 til 17 dag 1. På kvelden møtes vi til middag og underholdning. Dag 2 begynner kl. 09 og avsluttes kl. 15.

Har du ønske om tema? Send oss en e-post.

Program kommer senere.

Sett av dagene 29. og 30. november 2022 i kalenderen allerede i dag!

Påmeldingsskjema

Ny kunde?
Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Det vil automatisk bli opprettet en brukerkonto og du vil få tilsendt brukernavn og passord til oppgitt e-postadresse. Du bruker tilsendte brukernavn og passord for å hente ut kursbevis etter arrangementet og til påmelding på senere arrangement.

Har du gått på kurs hos oss etter 1. januar 2013?
Da er det allerede laget en profil på deg. Logg deg inn for en enklere påmelding. Du må bruke samme e-postadresse som du har brukt ved tidligere påmeldinger. Dersom du ikke husker passord kan du benytte glemt passord-funksjonen. Ta kontakt hvis du har problemer.

Ny e-postadresse etter kommunesammenslåing?
Hvis du har brukerprofil hos oss fra tidligere, men fått ny e-postadresse pga kommunesammenslåing, er det fint om du sender oss en e-post, så skal vi bytte adressen for deg. Da beholder du kursbevisene fra tidligere kurs.

Påmeldingen er stengt!

ANONNSØRER

chevron-downmenu-circlecross-circle