KOSTRA nøkkeltall

- Gardermoen
13.
mars 2024

Kurset legges opp som en gjennomgang av teori og eksempler på analyser.

Innholdet i kurset:
Kurset tar for seg bruk av KOSTRA-nøkkeltallene. Nøkkeltallene kobles sammen med demografisk utvikling, kvalitetsdata, objektive kvalitetsmål og bærekraftmål for de ulike tjenestene. Dette setter kommunen i stand til å analysere egen tjenesteproduksjon over tid, og gir grunnlag for sammenligning med andre kommuner.

Målgruppe:
Kommunedirektører, økonomisjefer, økonomimedarbeidere, etatsledere, enhetsledere, øvrige beslutningstakere og saksbehandlere som deltar i analyse-, plan- eller budsjettprosesser.

Foreleser:
Svein Henry Berdal er nå assisterende kommunedirektør/økonomisjef i Orkland kommune i Trøndelag, en kommune med 18.800 innbyggere. Han har utdannelse fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, øk/ad linjen og har tatt tilleggsutdannelse innen kommunal økonomi og innkreving. Berdal er leder i GKRS. Berdal ble kåret til Sticos og NKK sin pris – Årets kommunaløkonom i 2022.

Påmelding

Arrangementet er dessverre avlyst.
  • Ny kunde?

    Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Det vil automatisk bli opprettet en brukerkonto og du vil få tilsendt brukernavn og passord til oppgitt e-postadresse. Du bruker tilsendte brukernavn og passord for å hente ut kursbevis etter arrangementet og til påmelding på senere arrangement.

  • Har du gått på kurs hos oss etter 1. januar 2013?

    Da er det allerede laget en profil på deg. Logg deg inn for en enklere påmelding. Du må bruke samme e-postadresse som du har brukt ved tidligere påmeldinger. Dersom du ikke husker passord kan du benytte glemt passord-funksjonen. Ta kontakt hvis du har problemer.

  • Ny e-postadresse?

    Hvis du har brukerprofil hos oss fra tidligere, men fått ny e-postadresse, er det fint om du sender oss en e-post, så skal vi bytte adressen for deg. Da beholder du kursbevisene fra tidligere kurs.

Kurstid

Dato:
13. mars 2024
Tid:
kl. 10.00 - 15.30

Kurspris

Medlemmer:

Kurspris kr. 3 395,-
(Kursavgift: kr. 2 500,-
Dagpakke, kr. 895,-)

Ikke-medlemmer:

Kurspris kr. 3 595,-
(Kursavgift: kr. 2 700,-
Dagpakke, kr. 895,-)

Påmeldingfrist

24. januar 2024

NB: Så lenge du finner et påmeldingsskjema under, er det ledige plasser og åpent for påmelding.

Etterutdanning

Kurset er godkjent som 1 dag etterutdanning for de som er NKK-godkjent regnskapsfører.

Andre aktuelle arrangement: