[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kurs: MVA videregående

[/vc_column_text][dt_gap height="30"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][dt_vc_list dividers="false"]

Kurssteder:

[/dt_vc_list][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]På kurset vil det bli fokusert på mer komplekse problemstillinger særlig innen fast eiendom, justeringsbestemmelsene og kombinert virksomhet med avgiftspliktig og kompensasjonsberettiget bruk.

Kurset omhandler både merverdiavgiftsloven og kompensasjonsloven. Samarbeid i offentlig sektor og mva problemstillinger dette gir blir også gjennomgått.

Kurset er lagt opp med gjennomgang av en del praktiske oppgaver. Dagsaktuelle saker og problemstillinger tas også opp.

Målgruppe
Alle som arbeider med merverdiavgift og kompensasjon av merverdiavgift i kommuner og fylkeskommuner. På kurset forutsettes det at deltakerne har erfaring med behandling av merverdiavgift i kommunal eller fylkeskommunal sektor, og således har grunnleggende kunnskap om emnet fra før.

Foreleser
Advokatfullmektig Ola Fredriksen arbeider i Deloitte Advokatfirma AS sitt kontor i Trondheim og har over åtte års erfaring med merverdiavgift for offentlige og private virksomheter, herunder momskompensasjonsordningen for kommuner og fylkeskommuner. Han har arbeidet med merverdiavgiftsregler som berører statlige, kommunale og private virksomheter både som avgiftsjurist i det offentlige og som avgiftsrådgiver for private aktører. Ola holder jevnlig en rekke kurs og seminarer innen merverdiavgiftsrett.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset="vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm"][ultimate_spacer height="15" height_on_tabs="15" height_on_tabs_portrait="15" height_on_mob_landscape="15" height_on_mob="15"][vc_btn title="Se planlagte kurs" style="classic" color="primary" size="lg" link="url:%23meldp%C3%A5||"][/vc_column][/vc_row]

ANONNSØRER

chevron-downmenu-circlecross-circle