[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kurs: Ny skattemelding og nye avgiftsregler om innførsel av varer

[/vc_column_text][dt_gap height="30"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_vc_list dividers="false"]

Kurssteder:

[/dt_vc_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]På kurset vil den nye skattemeldingen som erstatter omsetningsoppgaven bli gjennomgått.

I tillegg vil avgiftsreglene om innførsel av varer som gjelder fra 1. januar 2017 bli omtalt. Kurset vil ta for seg de avgifts- og regnskapsmessige konsekvensene av de disse regelendringene. Foredragsholderne vil belyse reglene ved bruk av eksempler og prosessen med avgiftsbehandling, regnskapsføring og innrapportering i skattemeldingen vil bli gjennomgått steg for steg.

Målgruppe:
Alle de i kommuner, fylkeskommuner og foretak eid av disse som arbeider med økonomi, regnskap og rapportering av merverdiavgift. Kurset vil også være av interesse for kommunerevisorer og andre.[/vc_column_text][vc_column_text]Forelesere
Advokatfullmektig Ola Fredriksen arbeider i Deloitte Advokatfirma AS sitt kontor i Trondheim og har over åtte års erfaring med merverdiavgift for offentlige og private virksomheter, herunder momskompensasjonsordningen for kommuner og fylkeskommuner. Han har arbeidet med merverdiavgiftsregler som berører statlige, kommunale og private virksomheter både som avgiftsjurist i det offentlige og som avgiftsrådgiver for private aktører. Ola holder jevnlig en rekke kurs og seminarer innen merverdiavgiftsrett.

Asbjørn O. Pedersen er generalsekretær i NKK. Han har 23 års erfaring fra kommunesektoren, og har i alle år jobbet med økonomistyring og styringsdata i små, mellomstore og store kommuner. Han underviser også ved Høgskolen i Østfold og Høgskolen i Trøndelag i fagene finansregnskap, videregående regnskap med teori og regnskapsorganisasjon og kommuneregnskap.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset="vc_hidden-lg vc_hidden-md"][vc_btn title="Se planlagte kurs" link="url:%23meldp%C3%A5|||"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

ANONNSØRER

chevron-downmenu-circlecross-circle