[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kurs: Eiendom og merverdiavgift

[/vc_column_text][dt_gap height="30"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][dt_vc_list dividers="false"]

Kurssteder:

[/dt_vc_list][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kurset omhandler merverdiavgiftsreglene som gjelder ved oppføring, drift, utleie og overdragelse av fast eiendom.

På kurset vil merverdiavgiftslovens regler om frivillig registrering, utleie og salg bli gjennomgått. Det samme gjelder merverdiavgiftslovens regler om fradragsføring, tilbakeføring og justering av merverdiavgift tilknyttet fast eiendom.

Kurset vil også ta for seg kompensasjonslovens regler om oppføring, drift, utleie og salg av fast eiendom. Merverdiavgiftsreglene om idrettsanlegg, kulturhus og omsorgsboliger vil bli behandlet.

Kurset vil være casebasert.

Målgruppe
Alle som arbeider med merverdiavgiftsspørsmål i kommuner og fylkeskommuner relatert til fast eiendom.

Foreleser
Advokatfullmektig Ola Fredriksen arbeider i Deloitte Advokatfirma AS sitt kontor i Trondheim og har over åtte års erfaring med merverdiavgift for offentlige og private virksomheter, herunder momskompensasjonsordningen for kommuner og fylkeskommuner. Han har arbeidet med merverdiavgiftsregler som berører statlige, kommunale og private virksomheter både som avgiftsjurist i det offentlige og som avgiftsrådgiver for private aktører. Ola holder jevnlig en rekke kurs og seminarer innen merverdiavgiftsrett.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset="vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm"][ultimate_spacer height="15" height_on_tabs="15" height_on_tabs_portrait="15" height_on_mob_landscape="15" height_on_mob="15"][vc_btn title="Se planlagte kurs" style="classic" color="primary" size="lg" link="url:%23meldp%C3%A5||"][/vc_column][/vc_row]

ANONNSØRER

chevron-downmenu-circlecross-circle